Spenótsaláta céklakrémmel

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 222 kalória
  • facebookkukta
Megosztás

A céklát fóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben, puhára sütjük.
Ha puhára sült, aprítógépben pépesítjük, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk a mascarponét.
A csirkemellet sózzuk borsozzuk, majd kevés olajon, mindkét oldalát 4-4 percig sütjük, majd lefedve, 180 fokos sütőbe tesszük, és 15-18 percen át sütjük.

A lilahagymát felkarikázzuk, majd lesózzuk, és a tálalásig hideg helyre tesszük.

Egy nagy tálba kiszedjük a spenótot, majd ráhalmozzuk a céklakrémet, a felszeletelt csirkét, a lilahagymát és végül a fetasajtot.


Hozzávalók
  • 20 dkg spenót
  • db cékla
  • fej lilahagyma
  • 0.5 db csirkemellfilé
  • 15 dkg feta sajt
  • ek mascarpone
Vegye meg a hozzávalókat