Spenótos-újhagymás bulgursaláta retekkel és fetával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 421 kalória
Megosztás

A bulgurt kétszeres sós vízben főzzük meg a babérlevéllel együtt. Szűrjük le, és hagyjuk picit hűlni.
Amikor langyos, mehet hozzá a friss spenót, bors, újhagyma, petrezselyem, citrom héj és lé. Alaposan keverjük össze és tálaljuk ki. Szórjuk meg darabolt fetával, pirított retekkel és jó sok zöldfű-szerrel. Nagyon egyszerű étel, amit akár köretként is fogyaszthatunk.


Hozzávalók
  • 200 g bulgur
  • 400 g víz
  • db babérlevél
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • marék baby spenót
  • db újhagyma
  • 100 g feta sajt
  • db retek
  • ízlés szerint petrezselyem
  • db citrom
Vegye meg a hozzávalókat