Spenót-eper saláta dióval és sajttal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 554 kalória
Megosztás

Tegyük serpenyőbe a cukrot, adjuk hozzá a csonthéjasokat, borítsuk be olvadt cukorral és adjunk hozzá vajat.
Hagyjuk a keveréket kihűlni, majd zúzzuk darabokra.
Keverjük össze a spenótot a darabolt eperrel és a sajttal, majd adjuk hozzá a csonthéjas keveréket. Keverjük hozzá a mézet és a citromlevet. Ízesíthetjük oliva- vagy mogyoróolajjal.


Hozzávalók
  • marék   bébispenót
  • 10 db   eper (szeletelve)
  • 100 g   mozzarella  
  • 10 dkg   csonthéjasok  (mandula, dió, kesu, mogyoró)
  • ek   barna cukor
  • ek   vaj
  • db   citrom leve
  • ek   méz
Vegye meg a hozzávalókat