Spenót-eper saláta dióval és sajttal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 277 kalória
Megosztás

Tegyük serpenyőbe a cukrot, adjuk hozzá a csonthéjasokat, borítsuk be olvadt cukorral és adjunk hozzá vajat.
Hagyjuk a keveréket kihűlni, majd zúzzuk darabokra.
Keverjük össze a spenótot a darabolt eperrel és a sajttal, majd adjuk hozzá a csonthéjas keveréket. Keverjük hozzá a mézet és a citromlevet. Ízesíthetjük oliva- vagy mogyoróolajjal.


Hozzávalók
  • marék bébispenót
  • 10 db eper (szeletelve)
  • 100 g mozzarella  
  • 10 dkg csonthéjasok  (mandula, dió, kesu, mogyoró)
  • ek barna cukor
  • ek vaj
  • db citrom leve
  • ek méz
Vegye meg a hozzávalókat