Spagetti fokhagymával

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1013 kalória
  • Zsu80
Megosztás

Tegyünk fel kb. 2 liter sós vizet, forralni.
Pucoljuk meg a fokhagymákat, szeleteljük fel. Vágjuk csíkokra a bacont, és olvasszuk ki.
Dobjuk rá a vajat is. A vajon fonnyasszuk meg (ne piruljon, csak puhuljon). Sózzuk a fokhagymás vajat .
Főzzük ki a tésztát, szűrjük le, dobjuk rá a fokhagymás-baconös vajra, majd nagy lángon, 1 perc alatt, főzzük őket össze.
Öntsük nyakon tejszínnel.
Én még sajtot sem kívántam rá (vagy csak lusta voltam elmenni a spejzig, de nem hiányzott róla).
Kicsi borsot őröltem a tetejére tálaláskor, és finom olívaolajjal meglocsoltam.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat