Sonkás-sajtkérmes párnácska

9 értékelés
Értékeljen
  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 300 kalória
  • Csilla
Megosztás
Értékelés
Kedvenc

A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk.
Hagyjuk kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a tölteléket.
A tömlős sajtot összekavarjuk a tejföllel, majd hozzáadjuk a gépsonkát, borsot és a szárított kaporlevelet.
A tésztát 5 x 5 cm-es négyzetekre vágjuk, a közepébe helyezzük a tölteléket, majd felhajtjuk a sarkait, és megszórjuk szezámmaggal.
A párnácskákat előmelegített sütőbe tesszük, és ropogósra sütjük.
Tartár mártással, paradicsommal tálaljuk.




Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat