Sertésszűz paradicsomos fetuccinivel és zöldbabbal

  • 3 személyre
  • 40 perc
  • 880 kalória
Megosztás

A vöröshagymát megpucoljuk, és a fokhagymával együtt szépen megpirítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomszószt és a kakukkfüvet, majd összeforraljuk.
Megpucoljuk a zöldbabot és sós, lobogó vízbe dobva körülbelül 1 perc alatt félkeményre főzzük, majd félrerakjuk.
A sertésszüzet nagyon forró serpenyőben körbesütjük és egy pici rozmaringgal és fokhagymával ízesítjük, majd 5-6 percre 150 fokos sütőbe rakjuk. Ha kész, kivesszük és hagyjuk pihenni.
Összeforgatjuk a kifőtt tésztát a szósszal, adunk hozzá zöldfűszereket, darabolt koktélparadicsomot és zöldbabot, majd grana padanót reszelünk rá.
A sertésszüzet felszeleteljük és a tetejére helyezzük.
Díszítéshez használjunk friss zöldfűszereket.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat