Sertésragu zöldborsóval

  • 3 személyre
  • 90 perc
  • 683 kalória
  • Andi80
Megosztás

A húst alaposan megtisztítjuk, a hártyás részeket eltávolítjuk, felkockázzuk, és hagyjuk kicsit lecsöpögni.
A zöldségeket megtisztítjuk, a vöröshagymát apró kockára, a paradicsomot nagyobb darabokra vágjuk.
A vöröshagymát a zsíron üvegesre pároljuk, majd a húst fehéredésig pirítjuk rajta.
Meghintjük sóval, borssal, őrölt pirospaprikával, hozzáadjuk a darált paprikát és a paradicsomot.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Fedő alatt addig főzzük, míg puha nem lesz.
Legvégül hozzáadjuk a zöldborsót, és pár perc alatt, épp roppanósra főzzük.
A fedőt levéve hagyjuk, hogy a raguról a lé elfőjön.
Melegen, párolt rizzsel, nokedlivel, vagy sós vízben főtt krumplival kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat