Sertéspörkölt tarhonyával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 1126 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A húst megmossuk, majd kockákra vágjuk.
A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.

Elkészítés:
A tarhonyát az olajon aranybarnára pirítjuk, majd tarhonyától függően, két-két és félszeres forró, sós vízzel felöntjük. Ezután fedővel lefedve, készre pároljuk.
A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, paprikákat és paradicsomot.
Megszórjuk egy teáskanál őrölt köménnyel és pár percig együtt pároljuk.
Rátesszük a húst, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni.
Megszórjuk a pirospaprikával és mindig csak pici vizet aláöntve, készre pároljuk.
Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
Tálalás előtt, a tarhonyát villával átkeverjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat