Sertéspaprikás tollhegy tésztával

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 1125 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A húst megmossuk, kockákra vágjuk.
A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk.

Elkészítés:
A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, paprikákat és paradicsomot.
Megszórjuk egy teáskanál őrölt köménnyel és pár percig együtt pároljuk.
Rátesszük a húst, sózzuk és addig pároljuk, míg a saját levét kezdi elfőni.
Megszórjuk a pirospaprikával és mindig csak pici vizet alá öntve, készre pároljuk. Nem baj, ha többször zsírjára pirul.
Ha a hús megpuhult, a pörköltet a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk és kiforraljuk.
Galuskával, vagy főtt tésztával tálaljuk. Én tollhegy tésztát főztem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat