Sertésmáj pörkölt burgonyával

  • 3 személyre
  • 70 perc
  • 663 kalória
  • kuksi09
Megosztás

A hagymát apró kockára vágjuk, és olajon üvegesre pirítjuk. Közben a májat megmossuk, felkockázzuk.
Ezután a megpirított hagymára tesszük a májat, összedinszteljük, hozzáadjuk a pörköltszaft kockát, ízvarázs ételízesítőt, pirospaprikát, sót, borsot, majd összekeverjük, és felengedjük vízzel. Félkészre főzzük.
Közben a burgonyát megpucoljuk, felszeleteljük, megmossuk, és a félkész pörkölthöz adjuk, majd az egészet egyben összefőzzük. A végén tálaljuk.


Hozzávalók
  • 50 dkg sertésmáj
  • kg burgonya  
  • ek ételízesítő  
  • ek Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • mk Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • tk pirospaprika
  • fej vöröshagyma
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat