Sertéskaraj pirított gombával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 413 kalória
  • Holgi
Megosztás

Megtisztítjuk, megmossuk a gombát, majd felszeleteljük.
A vajat feltesszük olvadni, és hozzáadjuk a hagymát is.
Mikor az már piros, ráöntjük a gombát és a petrezselymet.
Ízlés szerint ízesítjük sóval és borssal.
A karajszeleteket sózzuk és borsozzuk, megütögetjük, majd lisztbe mártjuk.
Egy serpenyőben felmelegítjük az olajat, és belerakjuk a karajszeleteket.
Mindkét felét pirosra sütjük.
Tálaláskor rizzsel kínáljuk.


Hozzávalók
  • 50 dkg gomba
  • szelet csontozott sertéskaraj
  • 10 dkg hideg vaj
  • ek átszitált liszt  
  • 15 dkg hagyma
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • csipet finomra vágott zöldpetrezselyem
Vegye meg a hozzávalókat