Sertésborda tojásos lecsóval töltve

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 399 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A szalonnát apró kockákra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük.
A paprikát kicsumázzuk és fél karikákra vágjuk.
A paradicsomot megmossuk, felszeleteljük. Előtte (aki nem szereti a héját), egy-két percre forró vízbe mártjuk, így könnyen lehúzható a héja.

Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd megsózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot.
Sózzuk és 10-15 percet pároljuk.
Ráöntjük a felvert tojásokat és közepesen kemény, tojásos lecsót készítünk.
A hússzeletekre bacon-csíkokat fektettem.
A lecsót kicsit hagyjuk hűlni, majd a karajszeletek közepére halmozzuk.
A hússzeleteket felgöngyöljük, baconbe tekerjük és szorosan alufóliába csavarjuk.
A tekercseket sütőrácsra, grillre, vagy tepsibe tesszük és 25-30 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat