Savanyú marha

  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 655 kalória
  • Róbert
Megosztás

Vékony csíkokra vágjuk a szalonnát és egy edényben kiolvasztjuk.
Rátesszük  a finomra vágott vöröshagymát.
Lehúzzuk a tűzről, majd megszórjuk fűszerpaprikával.
Zúzott fokhagymát teszünk rá, majd rátesszük a csíkozott marhahúst.
Kicsit kevergetve, ízesítjük sóval, borssal és babérlevéllel.
Ráöntjük a fehérbort és kicsit lefőzzük a levét.
Ezután tejfölösen behabarjuk, utánízesítjük sóval, majd beízesítjük a mustárral és a citromlével.
Tálaláskor, tört burgonyát adunk hozzá, a húst pedig meglocsoljuk tejföllel.



Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat