Sárgaborsó főzelék 2

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 751 kalória
  • Katalin
Megosztás

Az előző napon beáztatott borsót leszűröm, leöblítem.
Füstölt lében kezdem el főzni.
Hozzáadom a megtisztított vöröshagymát.
Világos rántást készítek, hideg vízzel felöntöm, simára keverem és ezzel sűrítem a már megpuhult borsót.
Lassan forralom, sóval és törött borssal ízesítem.
Az elfőtt levét mindig pótolom.
Ha kész, a vöröshagymát kiveszem belőle.
Áttörve is készíthető.


Hozzávalók
  • 40 dkg sárgaborsó
  • l húslé
  • dkg vöröshagyma
  • dkg zsír
  • ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • dkg liszt  
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat