Salátaleves

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 336 kalória
Megosztás

A salátát megtisztítjuk, majd leveleire szedjük. A zöld leveleit megmossuk, megszárítjuk, és csíkokra vágjuk.
A hagymát apró kockára vágjuk, majd a vajon üvegesre pároljuk.
Hozzáadjuk a salátát, és gyorsan megforgatjuk, amíg összeesik.
Húslevessel felöntjük, majd megfőzzük.
A levest pépesítjük, áttörjük, felforrósítjuk, citromlével, sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
Tejszínnel dúsítjuk.
Levesgyönggyel kínáljuk.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • dl tej  
  • 20 g vaj
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • db fejes saláta
  • tk citromlé
  • fej vöröshagyma
  • dl húsleves
  • dl tejszín
Vegye meg a hozzávalókat