Sajttal-virslivel göngyölt csirkemell baconkabátban

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 1377 kalória
  • huszanke
Megosztás

A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, majd megkenjük a fűszeres krémsajttal. Ráhelyezünk egy darab virslit, majd óvatosan feltekerjük.
A tekercsek végeit benyomkodjuk, és egy-egy szelet bacon szalonnával betekerjük.
A tekercseket egy tepsibe helyezzük, meglocsoljuk egy kevés olajjal, egy pici vízzel, majd alufóliával befedjük, és előmelegített sütőben, 20-25 percig pároljuk.
Azt követően a fóliát levesszük, és addig sütjük, amíg a bacon szalonna szépen megpirul.
Párolt rizzsel, tört burgonyával, vagy sült burgonyával is tálalhatjuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat