Sajtos zöldség

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 424 kalória
  • Ilike
Megosztás

Vágjuk kockákra a szalonnát.
Forrósítsunk egy serpenyőben sütőmargarint, majd süssük ki benne a szalonnát.
A fokhagymát vagdaljuk apróra, a hagymát vékony karikákra.
Szórjuk mindkettőt a szalonna mellé, majd süssük aranybarnára.
Szeleteljük fel vékonyan a cukkinit, a paprikát vágjuk csíkokra.
Rakjuk a paprikát a serpenyőbe, majd pároljuk 5 percig.
Adjuk hozzá a cukkinit, pároljuk az egészet újra 5 percig.
Vajazott formába rakjuk a zöldségeket.
Verjük fel a tojást, keverjük hozzá az oregánót, sózzuk, borsozzuk.
Szeleteljük fel a paradicsomot.
A sajtot reszeljük le.
Öntsük a tojást a zöldségre.
Tegyük rá a paradicsomszeleteket, és takarjuk le sajttal.
Rakjuk forró sütőbe, majd pároljuk addig, amíg a tojás kemény nem lesz, és a sajt meg nem olvad.
Héjában főtt burgonyával tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat