Sajtos, tejfölös, bacon-ös stanglik

  • 12 személyre
  • 35 perc
  • 609 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A tésztákat szobahőmérsékleten felengedjük, vékonyra nyújtjuk.
A bacont apróra vágjuk, kipirítjuk és leszűrjük.

Elkészítés:
Az egyik kinyújtott tésztát megkenjük tejföllel, megszórjuk a kipirított és leszűrt bacon-nel és betakarjuk a lapkasajt szeletekkel.
Ráterítjük a másik tésztalapot és derelyevágóval, vagy késsel, tetszőleges formára vágjuk.
A tésztát megkenjük felvert, egész tojással, megszórjuk szezámmaggal, egész köménnyel és előmelegített sütőben, szép pirosra sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat