Sajtos rakott penne

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 468 kalória
  • Sennomeco
Megosztás

A hagymát megtisztítjuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük.
Hozzátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, pirospaprikával ízesítjük, felengedjük egy pici vízzel, vagy húsalaplével és készre pároljuk.
Közben kifőzzük a tésztát. Mikor elkészült, a húshoz keverjük a felkockázott cukkinit és a felszelelt gombát, majd tovább pároljuk.
Közben a tejfölt, a tejszínt és a sajtszósz port csomómentesen elkeverjük és a felét a húshoz öntjük. Kevergetve sűrűsödésig forraljuk.
A tészta felét egy kivajazott jénaiba tesszük, rászedjük a húst és a maradék tésztával befedjük.
A tetejére öntjük a megmaradt tejfölös keveréket, sajtot reszelünk rá és sütőben, 200 °C-on addig sütjük, míg szép piros nem lesz.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat