Sajtos-padlizsános paleo casserole

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 417 kalória
Megosztás

1) Dinszteljük meg az apróra vágott vörös- és fokhagymát az olívaolaj felében. Adjuk hozzá a darált húst, fűszerezzük meg sóval, borssal és kakukkfűvel, majd fél liter vízben pároljuk 8-10 percig.

2) Vágjuk karikára a paradicsomokat és a padlizsánokat, majd fedjük be velük egy sütőben is használható edény alját, amelyet előzőleg vajjal kikentünk, és zsemlemorzsával behintettünk. Öntsük az edénybe a fűszerezett darált húst, kenjük el az edényben a masszát, szórjuk a tetejére a felvágott bazsalikomleveleket, majd fedjük be az egészet paradicsom- és padlizsánkarikákkal.

3) Öntsük a maradék olívaolajat a zöldségekre, szórjuk a tetejére a reszelt sajtot, majd süssük előmelegített sütőben 230 fokon 25 percig.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat