Sajtos-baconos virsli szezámos bundában

  • 6 személyre
  • 40 perc
  • 2408 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A tésztát felengedjük. Ha nem lapokban van, akkor vékonyra kinyújtjuk és 6 téglalapot vágunk belőle, a virsli hosszának megfelelően.
A hagymát és a chilit apróra vágjuk.

Elkészítés:
A virsliket hosszában bevágjuk.
A nyílásba vékony sajtszeletet teszünk és a virsliket 2-2 szelet baconbe csavarjuk.
A betekert virsliket a tésztalapokba göngyöljük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, felvert egész tojással lekenjük és megszórjuk szezámmaggal.
Sütőben, 180 fokon, 15-20 percig sütjük.

A szószhoz: A ketchupot elkeverjük a mustárral, az apróra vágott hagymával és chilivel.

A virsliket a csípős mártogatóssal kínáljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat