Sajt alatt sült paradicsomos hús

  • 2 személyre
  • 160 perc
  • 216 kalória
  • Andi80
Megosztás

A comb szeleteket alaposan megtisztítjuk, vékonyra klopfoljuk.
Az olajat egy közepes méretű tepsibe öntjük, majd belefektetjük a husikat.
Megszórjuk a sóval, oregánóval, bazsalikommal.
A paradicsomokat megmossuk, vékonyra karikázzuk és befedjük velük a husikat.
A paradicsomokat is finoman meghintjük sóval, oregánóval, bazsalikommal.
Kb. 1 órát hagyjuk állni.
A paradicsomos husikat megszórjuk a lereszelt sajttal.
A szeletek közé öntünk kb. 1 dl vizet.
Alufóliával lefedve, előmelegített sütőben, 200 fokon, hőlégkeveréssel, 1 órát puhítjuk, majd a fóliát levéve, további 15 percet pirítjuk.
Zöldséges rizzsel, esetleg krumplipürével kínáljuk.


Hozzávalók
  • szelet sertéscomb
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • 10 dkg sajt  
  • kk Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • kk oregáno
  • kk bazsalikom
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat