Saját, házi tiramisu

  • 2 személyre
  • 30 perc
  • 983 kalória
Megosztás

Egy tálban a két egész tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vajkrémet és egy kis citrom héjat. Szoktam még belereszelni 1 lime-ot (zöld citrom), vagy egy kis levét (itthon nagyon szeretik így). Másik tálban a habtejszínt kemény habbá verjük, melyet óvatosan a vajkrémes masszához keverünk.
Elkészítjük a rummal (ízlés szerint) és cukorral ízesített kávét, melybe kb. 1 percre beáztatjuk a babapiskótákat.
Egy nagy tálba, ezután rétegezve tesszük bele a piskótát és a masszát. A tetejére kakaóport szórunk, majd pár órára a hűtőbe tesszük.
(Én nem nagyon bírom ki, ahogy ebédeltünk már vesszük is elő.)


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat