Rusztikus malacfül burgonya gratin-nal

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 1126 kalória
Megosztás

Elkészítése:
A burgonyát és a zellert vékonyan felszeleteljük, majd félretesszük.
Olívaolajon – alacsony hőfokozaton – átmelegítjük a fokhagymát és tejszínnel beforraljuk.
Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítem.
A tejszínes mártást összeforgatjuk a zöldségekkel, kivajazott tűzálló edénybe tesszük, reszelt parmezánnal megszórjuk. 30 percig 200 fokon lefedve, majd fedő nélkül 15 percig sütjük.
Olívaolajon, serpenyőben arany barnára pirítjuk a feldarabolt füleket. Ezután vajat és fűszereket adunk hozzá. Átforgatjuk majd jöhet a zúzott fokhagyma és ismét megkeverjük. Gratinnel tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat