Rozmaringos csirkeszárny

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 482 kalória
Megosztás

A mustárt elkeverjük az olajjal és belekeverjük az aprított rozmaring felét.
A megmosott csirkeszárnyakat szárazra törüljük, sózzuk, borsozzuk és megkenjük a mustáros páccal (korábban is elkészíthetjük, hogy álljon benne a csirke). Tepsibe tesszük, köré rakjuk a hámozott, darabolt krumplit.
Ezt is sózzuk, aláöntjük a fehérbort, megszórjuk rozmaringgal, köré tesszük a szeletelt fokhagymákat és fóliával fedve, 230 fokon, 50 percig sütjük.
Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.


Hozzávalók
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
  • marék rozmaring
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
  • 1.5 kg csirkeszárny
  • kg burgonya  
Vegye meg a hozzávalókat