Ropogós tárkonyvajas csirkecombok

  • 4 személyre
  • 75 perc
  • 91 kalória
  • PHelgi
Megosztás

A csirkecombok mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk meg.
A vajat keverjük össze az apróra vágott tárkonnyal. (Friss zöldfűszerből és szárított tárkonnyal is készíthető.)
A csirkecombokat fektessük le a bőrös oldalára és a húsok belsejét kenjük meg a fűszeres vajjal.
Egy tepsibe, öntsünk egy kevés olajat (nem kell sok mivel a vajból úgyis fog kifolyni sütés közben) és tegyük bele a húsokat.
Az egészet fóliázzuk le alufóliával és sütőben, kb. 30 percig süssük, hogy a hús puhuljon meg.
Ha kész, vegyük le a fóliát és az egészet, nagy lángon pirítsuk, szép pirosra.
A ropogós tárkonyvajas csirkefalatokat tálalhatjuk krumplipürével, sült krumplival, de rizzsel is nagyon finom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat