Rókagombás, aszalt paradicsomos ragu tagliatelle tésztán

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 784 kalória
  • Hajdu István
Megosztás

A csirkecombokat sós vízben előfőzöm, majd kicsontozom és vékony csíkokra vágom.
A vékony karikákra vágott sárgarépát, az aszalt paradicsommal együtt, a paradicsom olaján párolom.
Keveset adok a hozzá, az üvegben lévő capribogyóból is.
A leforrázott, héjától megfosztott paradicsomokat szétnyomom a serpenyőben és felöntöm borral.
5 perc után, hozzáadom az előfőzött, felcsíkozott csirkecombokat, a paprikát, a felszeletelt szárzellert és a karikákra vágott újhagymát, majd a tépkedett rókagombát is.
Paradicsompürét és félbevágott olajbogyót is teszek hozzá.
Sózom, borsot őrlök rá, majd a rusztikusra vágott petrezselyem zöld és a tépkedett bazsalikom levelek is hozzákerülnek.
A közben forró, sós vízben megfőtt tagliatelle tésztára halmozom és lecsöpögtetett mozarellát morzsolok rá.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat