Rizses spárgaleves

  • 3 személyre
  • 40 perc
  • 128 kalória
Megosztás

Egy serpenyőben hevítsük az olajat. Dinszteljük a hagymát, és adjuk hozzá a citromhéjat, majd a rizst, és pirítsuk 3 percig.
Adjuk hozzá a levesalapot, és kevergetve forraljuk fel. Fedjük le, vegyük lejjebb a lángot, és főzzük 10 percig. Adjuk hozzá a spárgát, spenótot és a szerecsendiót. Fedő nélkül főzzük 3 percig, de ügyeljünk, hogy a spárga ropogós maradjon.
Melegen, reszelt parmezánnal tálaljuk.


Hozzávalók
  • db vöröshagyma
  • tk citromhéj
  • 0.75 bögre rizs
  • 0.75 l csirkehúsleves alap
  • 200 g spárga
  • db spenótlevél
  • 0.25 kanál őrölt szerecsendió
  • 30 g parmezán
  • ek Tesco Finest szicíliai extra szűz olívaolaj
Vegye meg a hozzávalókat