Réteges túrós csúsza

  • 5 személyre
  • 60 perc
  • 1257 kalória
  • Holdfény
Megosztás

Egy 3 literes lábosba 2 liter vizet öntünk. Ebbe tesszük a sót és két evőkanál olajat.
Amikor forr, beleöntjük a tésztát és 10 perc alatt kifőzzük.
Leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük.

Közben a túrót, tejfölt, tojást, fokhagymasót jól összekeverjük, majd a tésztával jól összedolgozzuk.
Egy közepes tepsibe öntjük a 0,5 dl étolajat és a fele túrós csuszát egyenletesen elterítjük.
Erre a sajt felét rászórjuk, majd a maradék csuszával betakarjuk és ismét a sajttal megszórjuk.
Végül, a füstölt három szelet szalonnát rátesszük és előmelegített sütőben, 20 perc alatt megsütjük.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat