Részeges csirkecombok

36 értékelés
Értékeljen
  • 4 személyre
  • 100 perc
  • 167 kalória
  • Joe
Megosztás
Értékelés
Kedvenc

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk.
A vöröshagymát negyedekbe vágjuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük.
A csirkecombokat sózzuk, befűszerezzük. Ezt előző nap is megtehetjük, akkor még finomabb lesz a hús.
A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal, és egy tepsibe tesszük. Közé rakjuk a fokhagymagerezdeket és a négybe vágott vöröshagymát.
Két deci száraz fehérbort öntünk alá, és lefóliázva, egy órát sütjük.
Levesszük a fóliát, és visszatesszük sülni. Saját szaftjával locsolgatva, szép pirosra sütjük (20-30 perc).
Köretnek, petrezselymes burgonya készült mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat