Részeges csirke káposztával

  • 4 személyre
  • 50 perc
  • 616 kalória
  • Csilla
Megosztás

A csirkecombokat olajozott (1 dl) tepsibe helyezzük, majd ételízesítővel és borssal fűszerezzük.
Ezután kb. 1 dl vizet és a 2 dl bort a tepsibe öntünk, és fóliával letakarjuk.
Előmelegített sütőben, 15 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, és ezután ropogósra sütjük.
A fejes káposztát vékony, körülbelül 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk, és teflonos edénybe helyezzük.
Kevés olajt öntünk rá (1 dl), majd egy kevés sóval megszórjuk.
Mikor az edényben a káposzta kezd fonnyadni, hozzáadjuk a kristálycukrot, őrölt köményt és az ecetet, majd 1 dl vizet.
A káposztát fedő alatt puhára és aranybarna színűre pároljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat