Rántott zöldfűszeres sajt

  • 3 személyre
  • 50 perc
  • 451 kalória
  • Andi80
Megosztás

A sajtot kb. 5-7 mm vastag szeletekre vágjuk (ezért érdemes, egy darabban megvásárolni), és egy közepes sütikinyomó formával kiszaggatjuk.
Három tálkát kikészítünk.
Az elsőbe kanalazzuk a lisztet, a másodikban a tojásokat kicsit felverjük, a harmadikba szórjuk a zsemlemorzsát, amibe belekeverjük a fűszereket.
A sajtokat először megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban, ezután a morzsában, és újra a tojásban, majd a morzsában.
Egy magasabb falú edénykében olajat forrósítunk, amiben közel 1-2 perc alatt, világosra sütjük mindkét oldalukat.
Konyhai papírtörlőn, hagyjuk a felesleges olajat lecsöpögni.
Még melegen tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat