Rántott tinthalkarika és rántott hal tzatzikivel

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 401 kalória
  • Csak Simán Kata
Megosztás

A fagyasztott tintahalkarikákat megsütjük, de vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert rágós lesz. Szép aranybarna színe legyen.
A tilápia halat besózzuk, panírozzuk, majd ezt is kisütjük.
A tzatzikihez, igazi görög joghurtot vegyünk, ne a Danone görögöt. Ezt egy sűrű szövésű ruhán lecsepegtetjük, kb. fél napig hagyjuk.
A kaprot apróra vágjuk, a kígyóuborkát nagy lyukú reszelő beleeszeljük a joghurtba, hozzáadjuk a kaprot, az áttört fokhagymát, sót, borsot. és olívaolajat.
Jól összekeverjük és kész is.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat