Rántott szelet

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 1323 kalória
  • böbe2
Megosztás

A rántott sertésbordához hasonlóan készítjük el.
Mivel a sertéscomb részeit hártyák fedik, ezeket a hártyákat le kell szedni, le kell tisztítani az egyes részekről, mielőtt felszeleteljük őket.
A sertéscombot nyersen felszeleteljük, egyenlő vékonyra kiveregetjük, a hártyát a kés hegyével bevagdossuk, majd megsózzuk.
Ezután lisztbe, tojásba és zsömlemorzsába bebundázzuk.
Bő, forró zsírban kisütjük és sült burgonyával tálaljuk


Hozzávalók
  • kg sertéscomb
  • 10 dkg átszitált liszt
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • 30 dkg zsír
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
Vegye meg a hozzávalókat