Rántott sajt 2

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 530 kalória
  • HornyákAndi
Megosztás

A sajtot felszeleteljük, kb. 5 mm-es szeletekre.
Belisztezzük a sajtszeleteket, majd kicsit felverjük a tojást és beleforgatjuk a sajtot.
Ezután, zsemlemorzsába forgatjuk őket.
Ha elkészültünk minden szelettel, akkor a sajtokat ismét a tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk.
Így nehezebben fog kifolyni, sütés közben.
Egy teflonban felmelegítjük az olajat és kisütjük a szeleteket.
Mire a panír szépen megpirul, a sajt is elolvad.
Frissen fogyasztjuk.
Sült krumplival és tartármártással a legfinomabb.


Hozzávalók
  • 40 dkg sajt  
  • db Tesco Finest friss tojás
  • 10 dkg liszt  
  • 25 dkg zsemlemorzsa
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat