Rántott csirkecomb

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 1178 kalória
  • zsófi30
Megosztás

A csirkecombok bőrét lehúzzuk, a húst megsózzuk, kicsit állni hagyjuk.
Közben, a bundához a lisztet az egyik tojással, a margarinnal, csipetnyi sóval és kevés vízzel összegyúrjuk, majd fél órára hűtőbe rakjuk.
A combokat vékonyan margarinozott sütőedényben, egymás mellé fektetjük, tetejüket megkenjük margarinnal.
Forró sütőben, szép pirosra sütjük.
A tésztát késfok vastagságúra nyújtjuk, és akkora darabokra vágjuk, hogy 1-1 combot be lehessen csomagolni vele.
Sütőlemezre helyezzük a becsomagolt combokat, tetejüket a másik tojással megkenjük, és forró sütőben, pirosra sütjük.
Salátával kínáljuk, de adhatunk hozzá rizst, vagy burgonyát is.