Rakott krumpli zöldséggel

  • 4 személyre
  • 90 perc
  • 849 kalória
  • Andy
Megosztás

Megfőzzük a burgonyát (héjában), a tojást és a virslit. Míg ezek elkészülnek, kevés olajon megpirítjuk az apró kockákra vágott vöröshagymát és a bacon szalonnát. Rádobjuk a fagyasztott zöldségeket, pároljuk 5-10 percig, majd (a tűzről levéve) szórunk rá pirospaprikát, feketeborsot és egy csipet sót. Ezek után nincs más hátra, mint elővenni egy tűzálló tálat és mindezt szépen rétegezve beletenni. Alulra egy sor karikára vágott krumpli, a tetejére a zöldséges ragu, aztán a felkarikázott tojás, végül a felkarikázott virsli. Ezeket a sorokat, tálunktól függően ismételjük, majd a tetejére egy újabb réteg burgonyát teszünk, majd bekenjük tejföllel. Megszórjuk reszelt sajttal. Kb. 40 percig sütjük, míg a tejföl meg nem pirul. Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat