Rakott krumpli vagdalthússal

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 822 kalória
  • Klara
Megosztás

Egy lábosban vajon megpárolom a kockára szelt vöröshagymát, a fokhagymát, hozzáadom a darált húst,átsütöm, hozzáadom a paradicsom konzervet a fűszereket, jól összeforralom-főzöm.
A megtiszított burgonyát karikára szelem és kevés vajban mindkét oldalát szép rózsaszínre sütöm. A tojásokat keményre főzöm, ha megfőtt tojásszeletelőn szelem
karikára. 1 húsleveskockából pár deci levest készítek,ez megy majd a tepsibe.
A tepsit kivajazom és az aljára rendezek a burgonyából, meg sózom, borsozom, majd a darálhússzószt erre a főtt tojáskaríkákat,majd befedem a maradék burgonyával. Ismét fűszerezem.Ráöntöm a levest és készre sütöm a sütőben.
Még a forró burgonyát megszórom apróra vágott petrezselyemzöddel.
Jó étvágyat!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat