Rakott bolognai spagetti

  • 6 személyre
  • 90 perc
  • 1385 kalória
  • lkarcsi
Megosztás

Ledarálom a húsokat.
Az olajon (2 ek.) megdinsztelem a finomra aprított vöröshagymát, majd ráteszem az áttört fokhagymát.
Hozzákeverem a darált húst, sót, borsot és a fűszereket.
Fedő alatt, kb. 15-20 perc alatt készre párolom. Ha szükséges, az elfőtt levet vízzel pótolom.
Ezután paradicsompürével összekeverem, és pár perc alatt összefőzöm.
A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm, majd leszűröm.
A szószt a tésztával összekeverem, és egy kiolajozott tepsibe öntöm.
Reszelt sajttal megszórom, és sütőben, közepes lángon addig sütöm, hogy a sajt megpiruljon a tetején.
Tálalás előtt kicsit pihentetem, majd kockára vágva tálalom.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat