Rákleves

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 430 kalória
  • chris
Megosztás

A hagymát vágjuk kis karikákra, majd forró olajon dinszteljük meg. A gyömbért reszeljük le, majd a chili paprikát vágjuk minél apróbbra. Ezt is beletehetjük a hagymába, a vegyes zöldséggel együtt, majd leöntjük az alaplével. Tegyük bele a rákokat is, az apróra kockázott paradicsommal együtt. Mehet bele egy csipet só és végül a szójaszósz is.


Hozzávalók
  • db hagyma
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • dkg gyömbér
  • dkg chilipaprika
  • 20 dkg rák
  • l húslé
  • dl szójaszósz
  • db Tesco Finest San Marzano paradicsom
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • 10 dkg vegyes zöldség (csíkokra vágva)
Vegye meg a hozzávalókat