Rablóhús csirkéből

  • 4 személyre
  • 45 perc
  • 840 kalória
  • batorinandor@vipmail.hu
Megosztás

A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.
A hagymát négyfelé és darabjaira szedjük.
A kolbászt karikákra vágjuk, a szalonnát vékony szeletekre.
Egy tálba beleszórjuk a sót, a fűszerpaprikát és az apróra vágott kakukkfüvet.
Beletesszük a csirkemellet, a kolbászt, szalonnát és hagymát, majd alaposan átforgatjuk, hogy minden darabra jusson fűszer.
Nyársakra fűzzük, sorban egymás után, váltakozva a hozzávalókat.
Kerti grillen, vagy akár a sütő grill fokozatán, pirosra sütjük.
Sütési idő: 15-20 perc.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat