Pohár krém

  • 10 személyre
  • 70 perc
  • 867 kalória
  • Panka
Megosztás

A tojásokat kettéválasztjuk. A cukorral habbá verjük a fehérjét és a sárgáját is.
A krémhez a habot összedolgozzuk, a lisztet hozzászitáljuk, majd zsírozott lisztezett lemezre tesszük, vagy sütőpapírra. 175 fokon, készre sütjük a piskótát.
A tejszínhabot kemény habbá verjük, utána a mascarpone-val egynemű krémet készítünk.
(Apránként adagoljuk a tejszínt a sajthoz, mivel minden sajtkrém másmilyen állagú és mindegyikhez más mennyiségű tejszín szükséges.)
A pohárba, rétegezve rakjuk a hozzávalókat.
A pohár aljába mascarponekrémet, utána egy kis piskóta (kézzel tördelhetjük bele), kis kávé és utána tejszínhab.
A tetejét kakaóval díszíthetjük. :D


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat