Pizza

  • 6 személyre
  • 120 perc
  • 1031 kalória
  • Tündi
Megosztás

1. A tejet meglangyosítjuk, belerakjuk a cukrot és a sót. Levesszük a tűzről és belemorzsoljuk az élesztőt. A lisztbe belerakjuk a vajat és összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a felfuttatott élesztőt. Ezt dagasztjuk, majd kelni hagyjuk (kb. 1 óráig)
2. Ez után 3 vagy 4 felé választjuk és kinyújtjuk, tepsibe rakjuk őket. Közepes lángon barnára sütjük. Ezek után rátesszük a számunkra megfelelő feltétet és visszatesszük a sütőbe, hogy kicsit rásüljön. Miután rásült (rápirult) tálaljuk.

Feltéthez lehet:
Sonka, sajt, parizer, füstölt parizer, bolognai alap, kukorica, ananász, szalonna, hagyma, snidling stb.
* (Én pizzakrémet keverek ketchuppal, ezzel megkenem a pizzalapokat majd párizsit, konzerv kukoricát és reszelt sajtot teszek rá.)


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat