Pizza debreceni párossal, mustáros alapon

  • 8 személyre
  • 45 perc
  • 1356 kalória
  • batorinandor@vipmail.hu
Megosztás

Az élesztőt 2 dl langyos vízben, 1 kanál cukorral felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, majd belekeverjük az élesztőt és még kb. 1 dl langyos vizet, valamint az 1 kanál sót.
Lágy tésztát gyúrunk, a 3 evőkanál olajat a kezemre öntöm és így gyúrom tovább, nem ragad rá a tészta.
Nem kell a kész tésztát keleszteni.
Hagyományos sütőnek a tepsijébe simítom, kézzel.
A sűrített paradicsomba teszek 1 kanál sót és 3 kanál mustárt. Ezzel megkenem a tepsibe simított tésztát.
A debreceni páros kolbászokat apró kockára vágom, majd a hagymát is és rászórom a tésztára.
Sajtot reszelek a tetejére.
A legmagasabb hőfokon sütöm, kb. 15-20 percig.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat