Piskótatekercs házi baracklekvárral

  • 6 személyre
  • 40 perc
  • 479 kalória
  • Joe
Megosztás

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét egy kanál cukorral, kemény habbá verjük.
A sárgáját négy kanál cukorral kihabosítjuk, majd óvatosan a fehérjéhez keverjük.
Beleforgatjuk a szódabikarbónával elkevert és átszitált lisztet.
A piskótamasszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben, 20-25 perc alatt, közepes lángon megsütjük.
A tésztáról lehúzzuk a sütőpapírt, majd konyharuhára tesszük, szorosan felcsavarjuk, és így hagyjuk kihűlni.
A piskótát megkenjük a lekvárral, és újra feltekerjük.
Porcukorral meghintjük, és felszeleteljük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat