Pirított tarhonyaleves

  • 6 személyre
  • 45 perc
  • 641 kalória
  • Andi80
Megosztás

Minden zöldséget alaposan megtisztítunk.
A krumplit felkockázzuk.
A sárgarépát, a petrezselymet karikára, a karalábét kockára vágjuk.
A vöröshagymát és a paprikát megtisztítjuk.
A tarhonyát a felforrósított olajon, szép barnára pirítjuk, majd rádobjuk a sárgarépát, petrezselymet, karalábét.
(Óvatosan, nehogy megégesse a kezünket a felcsapó forró gőz!) Jól összeforgatjuk.
Felöntjük vízzel, hozzáadjuk egészben a vöröshagymát, a paprikát, a petrezselyemlevelet és a darált paprikát.
Meghintjük a sóval, borssal és beledobjuk a leveskockát.
Hagyjuk felforrni, majd belerakjuk a krumplit.
Ha minden zöldség megpuhult, elzárhatjuk a lángot.
Melegen kínáljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat