Pikáns rántott máj csíkok petrezselymes burgonyával

  • 3 személyre
  • 40 perc
  • 722 kalória
  • Anji
Megosztás

A májat megmossuk,csíkokra vágjuk. Elkészítjük a panírt. A tojást felverjük,ízlés szerint sózzuk. A fokhagymát átnyomjuk a fokhagymanyomón, fél fej vöröshagymát aprítógépen pépesre aprítjuk. Hozzáadjuk a tojáshoz. Majd bepanírozzuk a májat. Lisztbe forgatjuk,majd a hagymás tojásba és végül a zsemlemorzsába. Ezután az olajban közepes fokozaton forgatva készre sütjük. Közben a petrezselymes burgonyát elkészítem. A kockára vágott burgonyát sós vízben megfőzöm. A petrezselymet apróra vágom és kevés olajon megpirítom,majd összekeverem a burgonyával. Jó étvágyat hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat