Piedone penne

  • 4 személyre
  • 35 perc
  • 1227 kalória
  • Joe
Megosztás

Előkészítés:
A hagymát és a szalonnát kisebb kockákra vágtam.
A kolbászt fél karikákra szeleteltem.
A babot és a kukoricát leszűrtem.
A chilit és a fokhagymát apróra vágtam.

Elkészítés:
A szalonnát kipirítjuk, majd megdinszteljük rajta a vöröshagymát.
Rádobjuk a fokhagymát, chilit és a kolbászt.
Pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a babot és a kukoricát.
Sózzuk, borsozzuk, majd rátesszük a paradicsompürét és 5-6 percet pirítjuk.
Hozzáöntjük a ketchupot és egyet forralunk rajta.
Ízlés szerint, kevés cukorral ízesíthetjük.
A tésztát kifőzzük, lecsepegtetjük és összeforgatjuk a raguval.
Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat