Pehely túros

  • 6 személyre
  • 40 perc
  • 1058 kalória
Megosztás

Előszőr a töltelék: a túrót elkeverjük a 2 tojássárgájával, vaniliás és 1 evőkanál porcukorral és 1= 2 ek tejjel, állni hagyjuk addig kikeverjük a tésztát. 6 tojásfehérjét pici sóval porcukorral kemény habbá verjük, hozzáadjuk a 4 tojásárgáját, 1 vaniliáscukrot, sűtőport, lisztet,és a tejet olajat lazán összekeverjük, hogy a hab ne törjön össze, kikent morzsával hintette tepsibe öntjük, belecsorgatjuk a túrós krémet villával eligazitjuk hogy mindenhová jusson túró, előmelegitett sütőben lassú tűznél sütjük. Önmagában megporcukrozva, vagy llekvárral, pudingal is finom és gyorsan elkészithető, jó étvágyat !!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat