Paszternák krémleves, ananásszal és sült baconnal

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 723 kalória
Megosztás

A hagymákat megpucoljuk, feldaraboljuk és a babérlevéllel együtt megpirítjuk. Közben megpucoljuk és feldaraboljuk a paszternákot, amit hozzá dobunk a piruló hagymákhoz. Összeforgatjuk őket és felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Addig öntögessük, amíg meg nem puhul. Lehet, hogy sok idő kell neki, mert a paszternák néha elég fás belül. Amikor minden megpuhult, öntjük hozzá a tejszínt és alacsony lángon körülbelül 10 percig főzzük.
Turmixoljuk le mindenképp szűrjük át, hogy ne legyenek benne fás darabok. Szórjuk meg ananásszal és pirított baconnal. Nagyon finom és izgalmas leves!


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat